Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για την προμήθεια αναλωσίμων υλικών μηχανών γραφείου προς κάλυψη των αναγκών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

Σας γνωρίζουμε ότι η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, προτίθεται να προβεί σε ανάδειξη προμηθευτή για την προμήθεια των κάτωθι αναλωσίμων υλικών που αφορούν πολυμηχανήματα, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής.

Η εν λόγω δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α.Ε. 1111 του Ειδικού Φορέα 35/630 με το ποσό των 500,00€ συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων και Φ.Π.Α. (απόφαση δέσμευσης πίστωσης με Α.Π. 21114/22-02-2018 – ΑΔΑ: 7ΖΧΩ465ΧΙ8-2ΦΟ) για την προμήθεια αναλωσίμων υλικών για πολυμηχανήματα.
Η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ» θα επιβαρυνθεί με όλες τις νόμιμες κρατήσεις.
Οι προσφορές των συμμετεχόντων θα κατατεθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σε μορφή pdf) στην ηλεκτρονική διεύθυνση promithies@keyd.gov.gr, της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους έως και 05/03/2018 ημέρα Δευτέρα.
Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία, είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη κατά την αξιολόγηση.

Κατεβάστε την Πρόσκληση εδώ.