Ανακοίνωση Πρόσκλησης για διενέργεια ανοιχτής Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών για την “Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων για την οργάνωση και έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ.)”, συνολικού προϋπολογισμού 60.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

  1. Από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού της Γενικής Διεύθυνσης Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους ανακοινώνεται ότι τίθενται σε ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση, μη δεσμευτικής συμμετοχής οικονομικών φορέων, με σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων, οι τεχνικές προδιαγραφές για την Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων για την οργάνωση και έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ.), συνολικού προϋπολογισμού 60.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
  2. Η συμμετοχή των οικονομικών φορέων στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης δεν είναι δεσμευτική. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αποτυπωθεί στο επισυναπτόμενο τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών τεχνικές απαιτήσεις/προδιαγραφές της επικείμενης προμήθειας, οι οποίες δύναται να μεταβληθούν κατά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Διαβούλευσης. Ως εκ τούτου, επισημαίνεται ότι, όλες οι προτάσεις – παρατηρήσεις που υποβάλλονται στο πλαίσιο της διαδικασίας της Δημόσιας Διαβούλευσης, θα αξιολογηθούν από την Ειδική Γραμματεία κατά την οριστικοποίηση των τεχνικών προδιαγραφών, με γνώμονα τη βέλτιστη ικανοποίηση των τεχνικών απαιτήσεων/προδιαγραφών που έχουν τεθεί, αλλά και την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής ευρύτητας συμμετοχής και του υγιούς ανταγωνισμού.
  3. Μετά το πέρας της προθεσμίας για τη διενέργεια της Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών/Όρων Διακήρυξης, θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ με τα στοιχεία των οικονομικών φορέων που συμμετείχαν στη διαδικασία και θα αναρτώνται οι παρατηρήσεις που υποβλήθηκαν, υπό την επιφύλαξη χαρακτηρισμού πληροφοριών από τους οικονομικούς φορείς ως εμπιστευτικές, λόγω τεχνικού ή οικονομικού απορρήτου. Στην περίπτωση αυτή, οι συμμετέχοντες οικονομικοί φορείς να δηλώνουν ρητά τις πληροφορίες που είναι εμπιστευτικές, προκειμένου αυτές να μη δημοσιοποιηθούν. Εφόσον ένας οικονομικός φορέας χαρακτηρίζει πληροφορίες ως εμπιστευτικές, λόγω ύπαρξης τεχνικού ή εμπορικού απορρήτου, στη σχετική δήλωση του, να αναφέρει ρητά όλες τις σχετικές διατάξεις νόμου ή διοικητικές πράξεις που επιβάλλουν την εμπιστευτικότητα της συγκεκριμένης πληροφορίας.
  4. Τα σχόλια για την διαβούλευση μπορούν να υποβληθούν για το σύνολο της διαβούλευσης (το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία επί των τεχνικών χαρακτηριστικών, επί του προϋπολογισμού, επί του χρόνου παράδοσης, επί της εγγύησης) άμεσα και αυτόματα μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ με τη επιλογή «Καταχώρηση σχολίου» και εισαγωγή κειμένου με πληκτρολόγηση ή με αντιγραφή για κάθε παράγραφο ή άρθρο ή για το σύνολο της τεχνικής προδιαγραφής. Η διαβούλευση θα διαρκέσει δεκαπέντε ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης της στο ΕΣΗΔΗΣ.
  5. Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο Διαβουλεύσεις και στην ιστοσελίδα της Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. (www.keyd.gov.gr).
  6. Παρακαλείσθε για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών.

 

Κατεβάστε την Ανακοίνωση εδώ

Κατεβάστε τις Τεχνικές Προδιαγραφές εδώ